Kindertolk

Heb je er ooit weleens bij stil gestaan hoe puur en vol vertrouwen wij als baby op de wereld zijn gekomen? Hoe de jaren en de levenservaringen van ons en die van onze ouders ons gekleurd hebben? Dat ieder kind zo loyaal is aan zijn ouders dat hij/zij op zijn of haar eigen unieke manier een boodschap heeft? Dat elk persoon klein of groot, je kind, je partner, je collega en zelfs je huisdier jou de spiegel voorhoudt? Om eerlijk te zijn ik niet. Pas na mijn opleiding tot MEE therapeut en mijn persoonlijke ervaringen met de PresentChild methode in de opleiding tot kindertolk, ben ik mij bewust geworden van de kracht in jezelf en de boodschap van anderen. 

Als je eigen kind of iemand anders in je omgeving je de spiegel voorhoudt kan dat heel confronterend zijn. Ervaar jij bv gedrag- en/of communicatieproblemen, lichamelijke klachten, leer- of ontwikkelingsstoornissen van je kind dan kan deze methode jou op weg helpen.  Als je bereidt bent om deze unieke boodschap te begrijpen en te ontvangen, dan ben je in staat om verder te komen in je ontwikkeling als mens. Sterker nog, door zonder oordeel naar jezelf te kijken, kan dit een positieve verandering brengen bij de persoon die deze boodschap aan jou wilt  overbrengen.

Inmiddels hecht ik heel veel waarde aan de boodschappen die ik van anderen mag ontvangen. Ook al is het proces soms confronterend, dit zijn voor mij de cadeautjes van het leven. Ik heb ervaren hoeveel kennis er in jezelf verscholen zit, zonder dat je dat zelf weet.

Ben jij ook benieuwd naar de boodschap van je kind, partner etc. dan help ik je graag bij het helder maken van de boodschap.

De kracht van de PresentChild methode zit  in het persoonlijk maken van je eigen unieke verhaal. Na het ontvangen van de vertaling hieruit ben ik in staat om je verder te begeleiden in jouw proces. Hiervoor gebruik ik de MEE methode en kan je ik op liefdevolle wijze begeleiden in je persoonlijke ontwikkeling, bewustwording en heelwording. In dit proces mag alles er zijn. Zowel de mooie als de minder mooie kanten, zowel je maskers als je kwetsbaarheid en de angst die daarachter schuilt. Een pure unieke aanpak die precies is afgestemd op wat jij nodig hebt. Ik begeleid je op een manier die zacht confronterend is en diepgaand transformerend is. Hiermee wordt er weer een balans gecreëerd tussen lichaam en geest, tussen ouder en kind.