In 2017  hebben wij, Brenda en Dick, samen een 1-jarige opleiding aan Centrum Puur tot Lichaamsgerichte Energetische Therapie afgerond.

Het is een therapievorm waarin met diverse methodes op energetisch niveau aan jou wordt gewerkt om weer in contact te komen met je eigen essentie. Met essentie bedoelen wij de kern waar het werkelijk om gaat. Hiervoor gaan we intuïtief naar de onderstroom en kijken naar datgene wat gezien wilt worden. Onder al jouw persoonlijke verhalen is dat de kern wat jou als uniek persoon verbindt. Wij begeleiden je tijdens de therapie op een manier die zacht, zonder oordeel en diepgaand transformerend is in een rustige en vertrouwde omgeving.

Een pure en unieke methode die precies is afgestemd op wat jij, op dat moment nodig hebt. Wij gaan op zoek naar je grootste kracht die in de diepte en je diepste pijn verborgen ligt.

Deze therapie kan bij allerlei klachten op fysiek, mentaal en spiritueel gebied worden ingezet. Hierbij kun je denken aan vermoeidheid, stress, verdriet, onzekerheid, uit balans zijn en zelfs een burn-out. Tijdens de behandeling maken wij gebruik van de volgende methodes: ontspanningsoefeningen, aardingsoefeningen, energetische reiniging, healing, essentie reading, emotie pressuur, zuiveren en/of verbreken van energetische koorden, aanvullen levensenergie, burn-out / stress release, E.F.T (Emotional Freedom Techniques), de helende reis, chakra balancing en de voedselallergiemeting test.